Termeni si conditii

Site-ul www.dsdmaterialeconstructii.ro furnizează produsele și serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Societatea DSD NOI GRUP S.R.L. își asumă dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum și site-ul www.dsdmaterialeconstructii.ro și structura acestuia sau de a putea face orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

S.C. DSD NOI GRUP S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborării livrari refuzate.

ACCESUL LA SITE

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dvs. - utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacții sau achiziții prin acest site.

CONTUL / UTILIZAREA

Înscrierea ca utilizator pe acest site necesită completarea de către dumneavoastră a unui formular de înscriere în care vor fi trecute câteva date personale obligatorii. Aceste date vor fi în mod OBLIGATORIU actuale, clare și complete și VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CÂTE ORI ESTE CAZUL. Compania DSD NOI GRUP își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site sau la anumite secțiuni ale site-ului în cazul în care informațiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresă, adresă de email, telefon, etc.) precum și mesajele private sunt confidențiale și vor fi dezvăluite doar compartimentelor sau persoanelor către care se adresează, excepție făcând cazurile în care se încalcă legea. Înregistrarea prin cont și parola implică anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: să creeze confuzii, să se înscrie în limitele legii și moralității.

Contul fiecarui utilizator este personalizat și totodată securizat prin user și parolă. El poate fi anulat de ambele părți fără o notificare prealabilă (din partea utilizatorului, oricând și din orice motiv, iar din partea Companiei DSD NOI GRUP, în cazul în care termenii și condițiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisă transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (user și parolă) către alte persoane. În cazul în care un utilizator ajunge la concluzia că din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului său precum și pentru orice activitate desfășurată pe site de către alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odată cu înregistrarea și deschiderea unui cont, deveniți utilizator și se consideră că ați citit și ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.dsdmaterialeconstructii.ro utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul crearii contului, precum și în procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea DSD NOI GRUP S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către DSD NOI GRUP numai în scopul declarat al acestui site, incluzând și nu limitându-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promoții, etc.

COMUNICĂRI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.dsdmaterialeconstructii.ro, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății DSD NOI GRUP S.R.L. se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificarilor de la dsdnoigrup@gmail.com în modalitate electronică, incluzand și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, intrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

DSD NOI GRUP S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. DSD NOI GRUP S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.dsdmaterialeconstructii.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea DSD NOI GRUP S.R.L. nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

FRAUDA

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.dsdmaterialeconstructii.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.dsdmaterialeconstructii.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.dsdmaterialeconstructii.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva acelei sau acelor persoane care a/au încercat acest fapt.

Eventuale nelămuriri și reclamații

În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe www.dsdmaterialeconstructii.ro, vă rugăm să expediați un mail în acest sens pe adresa dsdnoigrup@gmail.com, în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Este foarte important să vă specificați numele complet și corect, data la care ați efectuat comanda, categoria în care se înscriu produsele solicitate, data și metoda de livrare, precum și, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comandă, pe care îl găsiți în mesajul de confirmare primit de la www.dsdmaterialeconstructii.ro în urma validării comenzii dumneavoastră. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră și DSD NOI GRUP, motiv pentru care vă rugăm să verificați cu atenție inserarea lor integrală și corectă în mesajul dumneavoastră.

© 2024 DSD Materiale Constructii
Web Design by AltWeb.ro