Informatii livrare

DESPRE LIVRARE

Livrarea se va efectua numai pe teritoriul Romaniei, din depozitul nostru, cu ajutorul mijloacelor noastre de transport.

Marfa comandată va fi livrată în max. 48 ore de la confirmarea plății acesteia. Pot exista și excepții foarte rare când livrarea poate dura mai mult, datorită unor situații neprevăzute.

În orașul Constanța și în împrejurimi pe o rază de 60 km transportul este gratuit. Ce depășește 60km în afara orașului Constanța, în funcție de volumul și valoarea comenzii, se pot percepe taxe de transport.

Aceste taxe de transport vor fi evidențiate explicit pe factură proformă ce poate fi vizualizată online în momentul plasarii comenzii, dar si trimisă pe email, factura proformă ce stă la baza efectuării plății.

Cumpărătorul va fi contactat telefonic înaintea livrării și este obligat să fie prezent la recepție (personal sau prin delegat), să asigure calea de acces până la locul de descărcare, precum şi personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situaţii.

POLITICA DE RETUR

Returnarea produselor se poate face în următoarele cazuri:

Ați primit alt produs / alte produse: În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, vă rugăm să ne anunțași în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul să fie returnat si înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către noi.

Marfa livrată prezintă deteriorari vizibile: În cazul în care marfa primită prezintă deteriorari vizibile, aveți dreptul să refuzați recepția; în acest caz vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a putea proceda la trimitirea unui alt produs (același tip cu cel comandat), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 3 zile de la retur.

Daca marfa comandată este returnată și prezintă următoarele defecte:

  • zgâriată, murdară, tăiată, crăpată sau cu urme de lovituri
  • urme de lichid
  • lipsuri cantitative

Nu se pot returna în nici o situație produsele a căror ambalaje au fost desfăcute - produsul trebuie returnat sigilat. Starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menținute intacte.

De asemenea, nu se primesc la retur următoarele produse:

  • Produse la metru, tăiate, decupate;
  • Vopsea mixată colorată;
  • Produse lemnoase prelucrate (debitate, căntuite);
  • Produse deteriorate și neacoperite de garanție;
  • Produse pe comandă specială.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 30 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru și trebuie să cuprindă următoarele documente: factura în original, certificatul de garanție în original (unde este cazul), copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factură ca beneficiar.

© 2024 DSD Materiale Constructii
Web Design by AltWeb.ro