Politica de confidentialitate

DATE PERSONALE:

Societatea care administrează site-ul dsdmaterialeconstructii.ro, este S.C. DSD NOI GRUP S.R.L., cu sediul în Constanța, str. Constantin Bobescu nr.26, punct de lucru str. Interioară 3, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J13/1017/2007 și avînd Codul Unic de Înregistrare: RO21451852, cont bancar RO54RZBR0000060008998596, deschis la RAIFFEISEN BANK- Agenția Tomis.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos. Vă rugăm să o citiți cu atenție. S.C. DSD NOI GRUP S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă.

dsdmaterialeconstructii.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către dsdmaterialeconstructii.ro pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, diverse oferte comerciale, informații despre promoții, evaluarea serviciilor și produselor oferite, etc.

Este necesar să furnizați datele în vederea vânzării/facturării, emiterii eventualelor garanții, documente și materiale informative. Refuzul dvs. determină imposibilitatea realizării celor de mai sus.

dsdmaterialeconstructii.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu cedează către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului dsdmaterialeconstructii.ro.  De asemenea, nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul dsdmaterialeconstructii.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autoritatilor în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autoritati în drept să efectueze orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor despre card se face în mod exclusiv pe serverele PayU, iar dsdmaterialeconstructii.ro nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. S.C. DSD NOI GRUP S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare.

© 2024 DSD Materiale Constructii
Web Design by AltWeb.ro