VOPSEA FOTOCATALITICĂ CU EFICIENȚĂ ENERGETICĂ INTERIOR 9L

Cod Produs: 551266b
Ambalaj: 9L
395.6 RON
*Pretul include TVA

KRAFT Energy Save Interior este o vopsea fotocatalitică cu eficiență energetică, pentru pereți de interior.

Are în componenţă o combinație de ingrediente, rezultatul unei tehnologii avansate, patent KRAFT Paints, capabile să reducă transferul termic prin pereți, contribuind astfel la eficientizarea consumului de energie utilizată pentru asigurarea confortului termic în interiorul clădirii.

KRAFT Energy Save Interior contribuie la îmbunătățirea climatului în interiorul clădirilor și obținerea unei mai bune eficiențe energetice datorită ingredientelor cu proprietăți termoizolante unice, cum sunt particulele cu schimbare de fază, pe care le conține. Perlele de sticlă reflectă radiația termică împiedicând pierderea acesteia prin perete.

Datorită activității fotocalitice, agenții poluanți și mirosurile sunt transformate în substanțe inofensive, contribuind la îmbunătățirea calității aerului. În plus, KRAFT Energy Save Interior are aderență excelentă la substraturile minerale pre-vopsite, rezistență foarte bună la bacterii, ciuperci și alge și lavabilitate foarte bună. KRAFT Energy Save Interior formează după uscare un strat fin, ultra mat. Se poate colora în nuanțe pastel cu pigmenți din sistemul de nuanțare KRAFT.

DOMENII DE UTILZARE:

KRAFT Energy Save Interior este recomandată pentru clădiri neizolate, rezidențiale și nerezidențiale (școli, birouri, hoteluri, spitale etc). Se poate aplica pe suprafețe noi sau suprafețe care au fost vopsite anterior cu alte vopsele.

CARACTERISTICI:

  • Coeficient mare de reflexie IR și retenție mare de căldură latent;
  • Proprietăți fotocatalitice;
  • Permeabilitate excelentă la vapori de apă;
  • Se poate colora în nuanțe pastel.

BENEFICII:

  • Pentru amenajări estetice, nerestricționate la alb;
  • Asigură eficientizarea consumului energetic necesar menținerii confortului termic în interiorul clădirii;
  • Reduce agenții poluanți și mirosurile;
  • Lasă peretele să respire.

Produse recomandate

© 2021 DSD Materiale Constructii
Web Design by AltWeb.ro