DECOSPATULA 10 KG (STUCCO VENEŢIAN)

Cod Produs: 5544
Ambalaj: 10 kg
316.69 RON
*Pretul include TVA

De la cel mai alb stucco antic până la culorile cele mai intense, lucrările cu stucco veneţian sunt un miracol artistic cu o reprezentativă şi extinsă evoluţie în cei 500 de ani de existenţă în orice rasă, cultură şi religie.

DECOSPATULA este ultima miraculoasă evoluţie în decoraţiuni. Caracterizată prin culori profunde, este un produs bazat pe stucco-ul antic, stucco-ul roman şi stucco-ul veneţian al vechii tradiţii, este un produs nou dar în acelaşi timp antic, născut din cultura veneţiană în sectorul stucco lucios (polişat), modificat pentru a se potrivi nevoilor contemporane pentru culoare şi fixare rapidă.

DECOSPATULA,  în timp ce păstrează principiile standard ale clădirilor, îmbunătăţeşte funcţia de finisare şi de realizare a armoniei interioare. Este un stuc lucios, natural, de înaltă calitate, caracteristici ce au fost alăturate pentru o perioadă lungă: pudra de marmură face produsul să aibă aderenţă înaltă şi este uşor de aplicat; atinge stadiul final foarte repede.

Natural 100%

Cea mai bună caracteristică a produsului o reprezintă faptul că este absolut natural. Nu sunt utilizate răşini, nu conţine solvenţi. Este în totalitate bazat pe apă şi de aceea nu este inflamabil. Acesta este motivul pentru care îl putem considera ca fiind unul dintre produsele cele mai ecologice în domeniu. Această caracteristică garantează că produsul respiră şi că poate absorbi şi elibera cu uşurinţă orice fel de umiditate.

Transpirabilitate 100%

Cu DECOSPATULA transpirabilitatea care se obţine este maximă: rezistenţă la agresiunea alcalină,  şi este prin însuşi propria sa natură un excelent anti-mucegai şi anti-bacterian cu un proces continuu de carbonare care asigură o mare rezistenţă la umiditate. DECOSPATULA este un material absolut ecologic pur şi nu conţine solvenţi sau răşini.

DETALII TEHNICE

Diluare: Gata de folosire
Consum bază: 1-1,2 kg / mp (pentru  trei straturi)
Instrumente de folosit: şpaclu/gletieră inox
Temperatură de aplicare: +50C - +360C (cu umiditate relativă nu mai mare de 85%)
Timp de uscare în profunzime:  2 ore la o temperatură de 20°C
Timp de uscare totală: 28 zile
Culori: Este un produs disponibil într-o gamă variată de culori. La solicitarea dumneavoastră un agent se va deplasa pentru a vă pune la dispoziţie paletarul de culori.
Curăţire instrumente: apă
Prezentare:  10 kg

 

Produse recomandate

© 2021 DSD Materiale Constructii
Web Design by AltWeb.ro