Silicoane

Silicoane

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • SIKAMAX TACK 400GR - ADEZIV UNIVERSAL RAPID
  Adeziv cu rezistenţă ridicată pe bază de apă Descrierea produsului: Sika MaxTack este un adeziv mono-component pe bază de dispersie copolimerică de apă cu rezistenţă ridicată. Utilizări Sika MaxTack este un adeziv cu rezistenţă ridicată pentru lipirea materialelor de construcţii la inter..
  fara TVA: 15,55 RON 18,50 RON
 • SIKA SANISIL 300ML - SIGILANT PENTRU APLICAŢII SANITARE
  Sanisil® este un sigilant siliconic monocomponent cu întărire acetoxi, pentru aplicaţii exterioare şi interioare. Sanisil® este adecvat pentru aplicaţiile sanitare sau alte aplicaţii de sigilare, unde este necesară o rezistenţă bună la mucegai. Caracteristici / Avantaje  Rezistenţă ..
  fara TVA: 9,73 RON 11,58 RON
 • SIKASIL UNIVERSAL 280ML - SIGILANT SILICONIC
  Sikasil®-Universal este un sigilant siliconic monocomponent, cu întărire acetoxi în prezenţa umidităţii pentru aplicaţii interioare şi exterioare. Sikasil®-Universal este folosit la montarea geamurilor, la etanşarea rosturilor pe substraturi neporoase cum ar fi sticla, plăci ceramice glazurate, e..
  fara TVA: 8,93 RON 10,63 RON
 • SILICON UNIVERSAL GOLDEN 280 ML
  Etanşant siliconic monocomponent utilizat pentru etanşări la interior şi exterior. Are o gamă largă de utilizari, prezentând aderenţă ridicată la numeroase materiale de construcţii şi finisaje: ceramică, lemn, sticlă netedă şi şablată, gresie şi faianţă, PVC şi diverse tipuri de materiale plas..
  fara TVA: 7,26 RON 8,64 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate