Accesorii termosistem

Accesorii termosistem

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • DIBLURI IZOLAŢIE PREMIUM (CUI PVC)
  Material: diblu cu rozetă din polipropilenă, cu tijă din poliamidă întărită cu fibră. Destinaţie şi domeniu de utilizare: pentru ancorarea mecanică a plăcilor termoizolante EPS, XPS. Consum necesar: conform ghidului de punere în operă 6 - 8 - 10 - 12 buc/m2 Diametru diblu:&nb..
  fara TVA: 0,27 RON 0,32 RON
 • DIBLURI IZOLAŢIE GRI (CUI PVC)
  Material: diblu cu rozetă şi tijă din polipropilenă. Destinaţie şi domeniu de utilizare: ancorarea mecanică a plăcilor termoizolante EPS. Consum necesar: conform ghidului de punere în operă: 6 - 8 - 10 - 12 buc/m2 Diametru diblu: 10 mm Lungime tijă: 70mm, 90mm, 1..
  fara TVA: 0,16 RON 0,19 RON
 • DIBLURI IZOLAŢIE PREMIUM (CUI METALIC)
  Material: diblu din polipropilenă, cu cui metalic, la cap realizat în așa fel încât să nu formeze punte termică la punerea în operă. Destinație și domeniu de utilizare: pentru fixarea mecanică a plăcilor de EPS, XPS și vată minerală bazaltică. Consum necesar: conform ghidului de..
  fara TVA: 0,72 RON 0,85 RON
 • DIBLURI IZOLAŢIE PENTRU LEMN PREMIUM (FĂRĂ ȘURUB)
  Material: rozetă de diblu din polipropilenă Destinaţie şi domeniu de  utilizare: pentru fixarea mecanică a plăcilor termoizolante EPS, pe suprafaţă suport din OSB, împâslitură din lemn sau tablă metalică, cu şurub autoforant compatibil cu supafaţa suportului. Necesar d..
  fara TVA: 0,20 RON 0,24 RON
 • DIBLURI IZOLAŢIE PENTRU LEMN
  Material: rozetă de diblu din polipropilenă Destinaţie şi domeniu de  utilizare: pentru fixarea mecanică a plăcilor termoizolante EPS, pe suprafaţă suport din OSB, împâslitură din lemn sau tablă metalică,  cu şurub autoforant compatibil cu supafaţa suportului. Nec..
  fara TVA: 0,12 RON 0,14 RON
 • PLASĂ FIBRĂ STICLĂ 145gr POLONIA TYTAN (50MP/ROLĂ)
  Material: plasă din fibră de sticlă, cu strat de suprafaţă rezistent la mediul alcalin. Destinaţie şi domeniu de utilizare: element de armare în componența termosistelelor de fațade, respectiv pentru armarea tencuielilor. Necesar de material: 1,1 ml / m2 Greutate specifică: 145 g/m2 Amb..
  fara TVA: 1,93 RON 2,30 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate