Accesorii gips carton

Accesorii gips carton

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • BANDĂ ALUX 30ML
  Banda armată cu oţel este realizată dintr-o fâşie de oţel alipită pe o bandă de hârtie, special destinată protejării colţurilor expunse la şocuri şi impact. Domeniul de utilizare: Banda armată de oţel se utilizează în cazul consolidării la şocuri a colţurilor pereţilor de gips-carton, pentr..
  fara TVA: 50,16 RON 59,69 RON
 • BANDĂ AUTOADEZIVĂ (DE ÎMBINARE)
  Banda autoadezivă din fibră de sticlă dispusă sub formă de plasă cu ochiuri (3x3 mm). Pe una din feţe are aplicată o substanţă adezivă pentru a adera la cartonul de pe faţa plăcilor din gips-carton. Domeniul de utilizare: Este folosită în realizarea rosturilor pentru plăcile din gips-carton în su..
  fara TVA: 3,53 RON 4,20 RON
 • BANDĂ DIN FIBRĂ STICLĂ 25ML
  Banda este formată dintr-o împâslitură de fibră de sticlă, utilizată pentru realizarea îmbinărilor dintre plăcile din gips-carton. Domeniul de utilizare: Banda asigură o egalizare a suprafeţelor prezentând rezistenţa la mucegai şi umezeală în cazul aplicării în incinte umede. Este singura bandă r..
  fara TVA: 3,84 RON 4,57 RON
 • BANDĂ ETANŞARE MONOADEZIVĂ 30ML
  Bandă de etanşare din material sintetic elastic care are aplicată o substanţă foarte adezivă pe una din feţe. Domeniul de utilizare: Realizarea etanşării elastice şi amortizarea vibraţiilor dintre profilele sistemelor şi suportul portant. ..
  fara TVA: 14,36 RON 17,08 RON
 • BANDĂ HÂRTIE MICROPERFORATĂ 75ML
  Banda de hârtie microperforată este fabricată exclusiv cu fibre de pin de Louisiana, special selecţionat pentru rezistenţa lor ridicată. Domeniul de utilizare: Banda de hârtie microforată se utilizează pentru întărirea şi ranforsarea îmbinărilor dintre plăcile din gipscarton cu muchii conic..
  fara TVA: 13,40 RON 15,95 RON
 • BRIDĂ REGLABILĂ 9x12 CD60
  Piesă metalică din tablă zincată fabricată prin ştanţare şi profilare la rece. Domeniul de utilizare: Fixarea profilelor CD de suportul portant la montarea structurii metalice simple sau duble, Fixarea plafoanelor sau placărilor amplasate la mai puţin de 120 mm de suport. ..
  fara TVA: 0,71 RON 0,84 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate