Profile colțar pentru perete

Profile colțar pentru perete

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • COLŢAR ALUMINIU
  Colţar aluminiu cu aripi egale pentru formarea muchiilor pozitive de 90°, pentru plăci de gipscarton şi tencuieli în strat subţire. ..
  fara TVA: 1,04 RON 1,24 RON
 • ȘINĂ DE GHIDAJ 6MM
  ȘINĂ DE GHIDAJ TENCUIELI MANUALE ȘI MECANIZATE  Șina este din oțel zincat. Prin folosirea ei se poate face o economie de material de cca 30%, munca fiind mult mai rapidă și precisă, iar tencuiala de o grosime minimă.  ..
  fara TVA: 2,20 RON 2,62 RON
 • COLŢAR ALUMINIU CU PLASĂ
  Profil L din aluminiu, cu plasă de armare din fibră de sticlă. Destinat întăririi şi protecţiei colţurilor exterioare în cadrul sistemelor de izolare termică , realizării glafurilor la golurile de geam, uşă, atât la interior cât şi la exterior. ..
  fara TVA: 2,29 RON 2,73 RON
 • COLŢAR PVC CU PLASĂ
  Profil L din pvc, cu plasă de armare din fibră de sticlă. Destinat întăririi şi protecţiei colţurilor exterioare în cadrul sistemelor de izolare termică , realizării glafurilor la golurile de geam, uşă, atât la interior cât şi la exterior. ..
  fara TVA: 2,42 RON 2,88 RON
 • PROFIL PVC ARCUIBIL
  Profilul PVC arcuibil se foloseşte la colţuri arcuite pentru întărirea lor. Profilul se poate arcui şi la raze mici, nu rugineşte şi nu este rigid, astfel se pot forma unghiuri estetice.   ..
  fara TVA: 1,73 RON 2,06 RON
 • PROFIL PVC CU PICURĂTOR 2.5ML
  Profilul cu picurător este un profil PVC cu o latură mai lungă cu rol de picurator, cu margini din fibră de sticlă utilizat la armarea muchiilor superioare ale ferestrelor şi a celor inferioare ale teraselor sau balcoanelor (colţuri şi muchii ale golurilor şi intrândurilor). Conferă o rezistenţă ..
  fara TVA: 9,92 RON 11,80 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate