Profile pentru gips carton

Profile pentru gips carton

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • PROFIL UD 30 - 0,4mm
  Profile din tablă zincată subțire, având grosimea de 0.4 mm și secțiune în forma literei ”U”, fabricate prin profilare la rece. Domeniul de utilizare: Profilele UD se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane sau a structurii metalice verticale pentru placări..
  fara TVA: 2,86 RON 3,40 RON
 • PROFIL UD 30 - 0,45mm
  Profile din tablă zincată subțire, având grosimea de 0.45 mm și secțiune în forma literei ”U”, fabricate prin profilare la rece. Domeniul de utilizare: Profilele UD se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane sau a structurii metalice verticale pentru placăr..
  fara TVA: 3,74 RON 4,45 RON
 • PROFIL UD 30 - 0,5mm
  Profile din tablă zincată subțire, având grosimea de 0.5 mm și secțiune în forma literei ”U”, fabricate prin profilare la rece. Domeniul de utilizare: Profilele UD se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane sau a structurii metalice verticale pentru placări..
  fara TVA: 4,07 RON 4,84 RON
 • PROFIL UD 30 - 0,6mm
  Profile din tablă zincată subțire, având grosimea de 0.6 mm și secțiune în forma literei ”U”, fabricate prin profilare la rece. Domeniul de utilizare: Profilele UD se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane sau a structurii metalice verticale pentru placări..
  fara TVA: 5,01 RON 5,96 RON
 • PROFIL CD 60 - 0,4mm
  CD 60 este un profil din tablă zincată cu grosime de 0.4 mm, având în secțiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe mașini de profilat cu tren de role. Domeniul de utilizare: Profilele CD 60 se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane, sau..
  fara TVA: 4,62 RON 5,50 RON
 • PROFIL CD 60 - 0,45mm
  CD 60 este un profil din tablă zincată cu grosime de 0.45 mm, având în secțiune forma literei "C", fabricate prin prelucrare la rece pe mașini de profilat cu tren de role. Domeniul de utilizare: Profilele CD 60 se utilizează pentru montarea structurii metalice orizontale pentru plafoane, sa..
  fara TVA: 6,07 RON 7,22 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate