Tencuieli decorative cu Kauciuc

Tencuieli decorative cu Kauciuc

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • DURAZIV MD15 CU KAUCIUC CLIMA PROTECT
  DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect Tencuială decorativă granulată MD Aditivată cu Kauciuc Rezistență la pătare și murdărire Stabilitate a culorii în timp Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea faţadelor, ca strat de finisare şi protecţie al sistemelor termoizolante. Recomandată..
  fara TVA: 119,17 RON 141,81 RON
 • KRAFT FIRE PROOF PLASTER TENCUIALĂ DECORATIVĂ REZISTENTĂ LA FOC
  Tencuială decorativă, cu rezistență la foc, Clasa A2, pe bază de rășină organică și aditivi speciali în dispersie apoasă, agregate minerale, pigmenți și aditivi, gata preparată, în structură granulată, K15, pentru exterior și interior cu aplicare manuală. DOMENII DE UTILIZARE: Se aplică pe ori..
  fara TVA: 195,00 RON 232,05 RON
 • PRO FIX ADITIV DE IARNĂ PENTRU TENCUIELI DECORATIVE
  DURAZIV Pro FIX ADITIV PENTRU TENCUIELI DECORATIVE este folosit pentru aplicarea acestora în condiţii de temperatură scăzută şi umiditate relativă mare a aerului. UTILIZARE: Pentru a creşte rezistenţa şi a reduce timpul de priză al tencuielilor pe bază de dispersii acrilice..
  fara TVA: 16,94 RON 20,16 RON
 • TENCUIALĂ DE CUARŢ CU KAUCIUC DURAZIV
  DURAZIV cu Kauciuc® - Tencuială de cuarţ colorat Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea şi protecţia la exterior şi interior a zonelor supuse unor solicitări intense – soclu, holuri etc. Beneficii: Peliculă perfect elastică şi impermeabilă, datorită formulei unice cu Kauciuc® ..
  fara TVA: 152,96 RON 182,02 RON
 • TENCUIALĂ DECORATIVĂ CLIMA PROTECT CU KAUCIUC
  DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect Tencuială decorativă structurată Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea faţadelor, ca strat de finisare şi protecţie al sistemelor termoizolante. Recomandată, în special, în medii supuse unor condiţii climaterice ostile sau poluării, ce impun un finisaj uşor..
  fara TVA: 119,17 RON 141,81 RON
 • VDS VOPSEA DECORATIVĂ STRUCTURATĂ CU KAUCIUC®
  DURAZIV cu Kauciuc® - Vopsea decorativă structurată Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea şi protecţia faţadelor, în condiţiile în care se urmăreşte optimizarea consumului, comparativ cu tencuiala decoratiă. Folosită şi la interior, poate fi modelată creativ sub diverse structuri Benefi..
  fara TVA: 99,33 RON 118,20 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate