Tencuieli decorative siliconice și acrilice

Tencuieli decorative siliconice și acrilice

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • DURAZIV MD15 TENCUIALĂ DECORATIVĂ CU SILICON
  DURAZIV Standard cu Silicon - Tencuială decorativă granulată MD Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea şi protecţia faţadelor, în condiţii optime de preţ-calitate şi rezistenţă la umiditate. Beneficii: Aditivată cu silicon, are proprietăţi hidrofuge foarte bune şi conferă prot..
  fara TVA: 96,94 RON 115,36 RON
 • KRAFT PLASTER K10, K15, K20 ALB 25KG
  Tencuială decorativă cu aspect granulat pe bază de dispersie apoasă de răşini acrilice, agregate cu dimensiuni între 0.25 şi 2 mm, pigmenţi şi aditivi. DOMENII DE UTILIZARE: Se aplică pe suprafeţe exterioare şi interioare din beton, mortar, tencuială minerală, zidărie şi ca strat de finisaj pe..
  fara TVA: 116,94 RON 139,16 RON
 • PRO FIX ADITIV DE IARNĂ PENTRU TENCUIELI DECORATIVE
  DURAZIV Pro FIX ADITIV PENTRU TENCUIELI DECORATIVE este folosit pentru aplicarea acestora în condiţii de temperatură scăzută şi umiditate relativă mare a aerului. UTILIZARE: Pentru a creşte rezistenţa şi a reduce timpul de priză al tencuielilor pe bază de dispersii acrilice..
  fara TVA: 16,94 RON 20,16 RON
 • TENCUIALĂ DECORATIVĂ STRUCTURATĂ CU SILICON
  DURAZIV Standard cu Silicon - Tencuială decorativă structurată Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea şi protecţia faţadelor, în condiţii optime de preţ-calitate şi rezistenţă la umiditate. Beneficii: Aditivată cu silicon, are proprietăţi hidrofuge foarte bune şi conferă protecţie ..
  fara TVA: 96,94 RON 115,36 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate