Amorse pure

Amorse pure

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • ADITIV LICHID PENTRU MORTARE ȘI PUNTE DE ADERENȚĂ SIKA LATEX
  SikaLatex este o emulsie rezistentă la apă pentru aditivarea mortarelor de ciment, care îmbunătățește adeziunea betonului / mortarului nou aplicat peste cel vechi. Se utilizează la: Realizarea de punți de aderență preparate la locul de aplicare Pentru betoane și mortare Punte de aderenț..
  fara TVA: 86,18 RON 102,56 RON
 • KRAFT WALL PRIMER AMORSĂ INTERIOR-EXTERIOR
  KRAFT Wall Primer este o amorsă acrilică transparentă pentru vopsea lavabilă, pe bază de apă, rezistentă la alcalii. Asigură o aderenţă mai bună a stratului de vopsea la substrat, reduce gradul de absorbţie al suprafeţei şi implicit consumul de vopsea. Vopseaua lavabilă se poate aplica după minim 4-..
  fara TVA: 5,90 RON 7,02 RON
 • MGA F70 AMORSĂ UNIVERSALĂ
  F70 AMORSĂ UNIVERSALĂ F70 este o dispersie de rășini sintetice care, după aplicarea pe suprafețele poroase, pătrunde în sistemul capilar și conduce la reducerea capacității de absorbție. Simultan, amorsa consolidează suprafața de lucru, îmbunătățește aderența straturilor de finisaj ulterioar..
  fara TVA: 27,54 RON 32,77 RON
 • DURAZIV AMORSĂ CONCENTRATĂ CU KAUCIUC
  Domeniu de aplicare: Recomandată pentru a creşte flexibilitatea suportului şi a diminua riscul apariţiei fisurilor (în special la construcţiile noi unde peretele „lucrează” în timp). Beneficii: Penetrează suportul în profunzime datorită formulei unice cu unice cu Kauciuc® Poate fi folosit..
  fara TVA: 4,99 RON 5,94 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate