Amorse de profunzime

Amorse de profunzime

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • DURAZIV AMORSA ALBA PRIMUL STRAT
  DURAZIV Amorsă albă „Primul Strat” pentru interior   Domeniu de aplicare: Ideală pentru reducerea costurilor de renovare – timp, manoperă, consum de vopsea (se poate aplica un singur strat de Vopsea superlavabilă cu Kauciuc®, reducând astfel costurile cu până la 27%). Recomandată ca strat..
  fara TVA: 20,00 RON 23,80 RON
 • DURAZIV CONTACT AMORSĂ PENTRU BETOANE 20KG
   Amorsă de contact pe suporturi minerale pentru interior și exterior CARACTERISTICI: Pentru realizarea punții de aderență pe suporturi minerale la aplicarea tencuielilor, materialelor de nivelare și adezivilor pentru plăci ceramice Aplicare pe suporturi minerale, beton, zidarie sau p..
  fara TVA: 121,51 RON 144,59 RON
 • DURAZIV IP 70 AMORSĂ PENTRU ŞAPĂ AUTONIVELANTĂ
  Amorsă pentru șape autonivelante interior/exterior, trafic intens   Consolidează suporturile slabe sau sfărâmicioase Fixează praful şi creează o punte de legătură între suport şi materialul aplicat Domeniu de aplicare: Duraziv IP 70 este o amorsă penetrantă (de adâncime) pe bază de..
  fara TVA: 18,56 RON 22,09 RON
 • DURAZIV KAUCIUC PRIMER - grund de amorsare pentru tencuieli decorative
  Primer pentru tencuieli decorative, pentru interior/exterior, aditivat cu Kauciuc   Domeniu de aplicare: Perfect compatibil cu tencuielile decorative DURAZIV, împiedică apariţia fisurilor de contracţie şi reduce, astfel, riscul deteriorării stratului de finisaj (de exemplu, exfolierea). ..
  fara TVA: 29,89 RON 35,57 RON
 • KRAFT BETON CONTACT AMORSĂ ACRILICĂ RUGOASĂ PENTRU BETON 25KG
  Amorsă acrilică în dispersie apoasă, cu filler de siliciu, destinată amorsării suporturilor lise (cu capacitate foarte mică de absorbție). Este o amorsă gata preparată, care după uscare formează o peliculă rugoasă ce asigură aderența stratului de finisaj la suportul neabsorbant. Se folosește p..
  fara TVA: 122,72 RON 146,04 RON
 • KRAFT ECO STAIN BLOCKER AQUA GRUND ACRILIC PENTRU BLOCAREA PETELOR
  Grund acrilic alb, mat, pe bază de apă, cu grad mare de opacitate după uscare. Are capacitatea de a împiedica petele uscate de nicotină, tutun, igrasie, creion, cafea sau suc să migreze în stratul de finisaj. Potenţează calităţile stratului de finisaj: îmbunătăţeşte aderenţa, reduce consumul şi măre..
  fara TVA: 71,31 RON 84,86 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate