Vopsele lavabile

Vopsele lavabile

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • BRILLIANT WHITE LAVABIL INTERIOR 15LT + 2,5LT ALB CADOU
  Super culoare de la prima aplicare! Vopsea lavabilă ultra mată pentru pereți și tavane, cu extra putere de acoperire, disponibilă pentru colorare în  alb și peste 1000 de nuante. Formează o peliculă cu aspect mat pentru a masca micile imperfecțiuni ale suportului. Se utilizează pentru protej..
  fara TVA: 144,53 RON 171,99 RON
 • DURAZIV BAIE ŞI BUCĂTĂRIE
  Vopsea lavabilă albă igienizantă pentru baie şi bucătărie Pentru interior Fără toleranţă la mucegai Nuanţabil cu pigmenţii Duraziv Essenza Domeniu de aplicare: Vopseaua lavabilă albă igienizantă DURAZIV Baie şi Bucătărie este special concepută pentru a preveni igrasia şi muc..
  fara TVA: 43,30 RON 51,53 RON
 • DURAZIV ColorPRO CU KAUCIUC VOPSEA SUPERLAVABILĂ PENTRU INTERIOR
  Vopsea superlavabilă bază de nuanţare, pentru interior. Domeniu de aplicare: Pentru zugrăveli de înaltă calitate, la interior, într-o varietate mare de nuanţe. Beneficii: Perfect elastică şi impermeabilă datorită formulei unice cu Kauciuc® Peliculă hidrofobă şi permeabilă la vapori, ca..
  fara TVA: 27,00 RON 32,13 RON
 • DURAZIV FĂRĂ MIROS, CU KAUCIUC
  DURAZIV Fără Miros, cu Kauciuc® - Vopsea superlavabilă albă CARACTERISTICI Pentru interior  Aditivat cu Kauciuc®  Fără Miros   Rezistenţă la pătare şi murdărire  Stabilitate a culorii în timp Nuanţabil cu pigmenţii Duraziv Essenza Prezintă lavabilit..
  fara TVA: 32,54 RON 38,72 RON
 • DURAZIV SATIN EXPERT VOPSEA LATEX ULTRALAVABILĂ CU ASPECT SATINAT
  Vopsea latex ultralavabilă cu aspect satinat, albă Domeniu de aplicare: DURAZIV Satin Expert este o vopsea latex ultralavabilă cu o formulă inovativă pe bază de răşini acrilice Cross-Linking Technology, pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare. Interacţiunea perfect complementar..
  fara TVA: 60,00 RON 71,40 RON
 • DURAZIV STANDARD ANTIBACTERIAN
  DURAZIV Standard Antibacterian - Vopsea lavabilă albă pentru interior Domeniu de aplicare:  Vopsea lavabilă pentru interior cu efect antibacterian de durată, aditivat cu un biocid special care inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene. Testele de laborator (Standard Japonez JIS Z2801)..
  fara TVA: 81,07 RON 96,47 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate