Gleturi

Gleturi

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • ADERA FINNA GLET DE FINISARE 20KG
  Adera Finna este un glet pe bază de ipsos, de culoare albă, predozat cu aditivi speciali pentru a constitui un fundament durabil pentru finisarea pereţilor. În combinaţie cu apa, se formează o pastă omogenă cu timp de lucru extins și lucrabilitate superioară. După uscare se obţine o suprafaţă finală..
  fara TVA: 17,78 RON 21,16 RON
 • DURAZIV FP 23
  Glet de ipsos pentru interior, pentru încărcări mari, aditivat cu Kauciuc   Pentru încărcări mari Datorită Kauciucului, prezintă risc foarte redus de apariţie a fisurilor sau exfolierilor Domeniu de aplicare: Glet de ipsos flexibilizat, pentru aplicare la interior, în straturi de 2..
  fara TVA: 7,98 RON 9,50 RON
 • DURAZIV FP 24
  Glet de încărcare, pe bază de ciment alb, pentru baie și bucătărie, aditivat cu Kauciuc Pentru interior  Aditivat cu Kauciuc® Fibre de armare Formulă rezistentă la apă și aburi, special pentru băi și bucătării Permite peretelui să respire și diminuează riscul formării condens..
  fara TVA: 18,53 RON 22,04 RON
 • DURAZIV FP 25
  Glet de finisare pe bază de ciment alb, pentru interior, aditivat cu Kauciuc   Aditivarea cu Kauciuc crește lucrabilitatea și aderența, față de gleturile obișnuite Finețe și grad de alb excepționale Domeniu de aplicare: Duraziv FP 25 este recomandat pentru finisarea în strat foarte..
  fara TVA: 10,74 RON 12,77 RON
 • DURAZIV FP 26 FINIGLET ADITIVAT CU KAUCIUC
  Glet de ipsos pentru nivelare şi finisare, ușor de șlefuit, pentru interior, aditivat cu Kauciuc® Domeniu de aplicare: DURAZIV FP 26 FINIGLET se utilizează pentru încărcarea, egalizarea, nivelarea și finisarea în strat de maxim 4 mm a tencuielilor pe bază de ipsos sau a celor tradiționale de c..
  fara TVA: 9,03 RON 10,74 RON
 • DURAZIV FP 27 GLET DE CIMENT ALB PENTRU EXTERIOR 20KG
  Glet de ciment alb pentru exterior, perfect impermeabil Domeniu de aplicare:  Aplicare la exterior, în strat de maximum 3 mm, pentru nivelarea următoarelor suporturi: suprafeţe de beton tencuieli din mortar tradiţional de var-ciment sisteme de termoizolaţie ce urmează a fi ulter..
  fara TVA: 35,15 RON 41,83 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate