Adezivi pentru polistiren

Adezivi pentru polistiren

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • DURAZIV AT 31
  Adeziv și masă de şpaclu pentru polistiren expandat cu fibre de armare   Granulație special adaptată pentru drișcuire Prezintă cel mai bun raport între flexibilitate și rezistență la șoc mecanic Domeniu de aplicare: Duraziv AT 31 este recomandat pentru fixarea, înglobarea plasei și..
  fara TVA: 13,87 RON 16,50 RON
 • DURAZIV AT 31 ALB
  Adeziv alb și masă de şpaclu pentru polistiren expandat cu fibre de armare CARACTERISTICI: Pentru lipirea şi şpăcluirea plăcilor de polistiren expandat și vată minerală densă Granulaţie adaptată pentru drişcuirea ultimului strat Aderenţă bună la suport şi la plăcile termoizolante Perm..
  fara TVA: 21,76 RON 25,89 RON
 • DURAZIV AT 33
  Adeziv pentru polistiren expandat și extrudat, aditivat cu Kauciuc   Lipire durabilă inclusiv pe OSB și lemn Flexibilitate îmbunătăţită prin aditivare cu Kauciuc şi fibre Domeniu de aplicare: Duraziv AT 33 este un adeziv recomandat pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat şi ..
  fara TVA: 26,51 RON 31,54 RON
 • DURAZIV AT 37
  Adeziv pentru polistiren și vată minerală, recomandat pentru sarcini grele, aditivat cu Kauciuc    Consum cu cca. 20% mai scăzut decât la adezivii obişnuiţi Nu necesită dibluri de fixare, uşurează aplicarea plăcilor pe soclurile clădirilor Domeniu de aplicare: Duraziv AT 37 es..
  fara TVA: 32,59 RON 38,78 RON
 • MGA ECOPLACOFIX ADEZIV POLISTIREN
  Adeziv pentru polistiren   Adeziv pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor din polistiren expandat, formulat pe bază de ciment Portland, filler și nisip cuarțos selecționat. Aderență îmbunătățită la substratul suport Lucrabilitate foarte bună, realizat la cererea și în urma recomandă..
  fara TVA: 11,93 RON 14,20 RON
 • MGA F86 PLACOFIX PREMIUM
  Adeziv și masă de șpaclu pentru polistiren și vată minerală   Adeziv pentru lucrările de izolare termică a fațadelor, pentru lipirea plăcilor termoizolante din polistiren expandat sau vată minerală bazaltică și realizarea stratului de protecție armat cu plasă din fibră de sticlă. Pro..
  fara TVA: 20,44 RON 24,32 RON
© 2014 DSD NOI GRUP. Toate drepturile rezervate